
- 2 כוסות אורז בסמטי לפני בישול
- 4.5 כוסות מים
- 500 גרם אפונה וגזר
- 150 גרם תירס מהקפואים
- 1 בצל גדול קצוץ ומושחם בתרסיס שמן
- 4 כפות שמן
- 4 כפות סויה
- 1 כף אבקת מרק טעם עוף
- כפית מלח
- רבע כפית פלפל שחור
לקישוט כף גרגירי רימון
- מכניסים את כל החומרים לתבנית פירקס גדולה או תבנית אלומיניום.
מערבבים הכול יחד. - מכניסים לתנור ואופים על 180 מעלות שעה.
- מגישים לשולחן בעיטור גרגרי רימון למעלה.
שתהיה שנה שופעת בצבעוניות
מתאים גם לטבעונים
