loader

פרגיות במילוי ירקות ופירות יבשים

אין עדיין דירוגים
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?

 



  • 4 פרוסות פרגיות*, ( 150 גרם ליחידה)

  • חופן פטרוזיליה קצוצה

  • כוס גזר מגורר

  • 4 כפות סלרי מגורר דק

  • 2 שיני שום

  • כף שמן קנולה              

  • בצל גדול קצוץ דק

  • תפוח אדמה בינוני מגורר (200 גרם)                  

  • 3 משמשים קצוצים דק                                        

  • פלפל

  • מלח בישול

  • בהרט


לרוטב:



  • כף רוטב סויה            

  • מיץ מתפוזים                                

  • 1/2 כפית חרדל

  • כפית דבש               

  • כף בהרט


 

איך מכינים


  1. מחממים תנור לחום בינוני º 180 .

  2. מאדים את הבצל והשום עם כף השמן במידת הצורך מוסיפים מעט מים שלא ישרף ומערבבים עם כל הירקות והתבלינים .

  3. ממלאים את הפרגית מגלגלים וסוגרים עם קיסמי עץ או בקשירה .

  4. מניחים על נייר אפיה מעל רדיד אלומיניום ויוצקים מעל את הרוטב וסוגרים.  

  5. אופים כ 40 דקות ופותחים את הנייר. הופכים את הפרגית מרטיבים ברוטב .מגבירים את החום לגריל למשך 10 דקות עד שמשחים. הופכים שוב ואופים עוד כ 5 דקות עד שמשחים.

  6. מוציאים מהתנור סוגרים ל-10 דקות את רדיד האלומיניום כדי לשמור על עסיסיות הגלילה . פותחים ופורסים לפרוסות.


 


המלצת הגשה : מעל אורז או גריסי פנינה או כוסמת או בורגול.


 


*אפשר גם למלא עופיונים נחלק כל אחד לשתי מנות