loader

פורום שומרי משקל

שימי לב, במאי 2014 הוחלפה שיטת חישוב הנקודות, הודעות שלפני תאריך זה אינן עדכניות, אם לא מוצאת תשובה לשאלתך שאלי שאלה חדשה.

בישולים
צוף לבני | 26 מרס 2019
היי! רציתי לדעת איך אני מחשבת נקודות למשהו שאני מבשלת, לדוגמא תפוחי אדמה בתנור עם תבלינים ושמן זית? או אם אני מכינה פרגית במחשבון יש רק שיפוד פרגיל , אבל אם אני שמה במרינדה שמכילה גם רטבים מתוקים לפני המחבת פסים האם אני צריכה להוסיף את זה בנקודות. וגם איך אני יודעת מתי הגרמים זה לפני בישול או אחרי בישול?
1 תגובות 1591 צפיות
שירות לקוחות שומרי משקל
14 מאי 2019
שלום וברכה, הכל מתחיל מלקחת בחשבון הכל, עלייך לשקול ולמדוד בכמה את משתמשת, לדוגמא תפא בתנור בהחלט לחשב לפי משקל תפא והניקוד שלו והרוטב בחישוב שלו, פרגית לשיקולך האם לשקול לפני או אחרי בישול הנקודות נמצאות במדריך, למידע נוסף פני למדריכה